Ny Bok i byen

En av høstens store kulturmønstringer, Bok i sentrum, har byttet navn til Bok i byen. Circus har designet den nye logoen og bidratt til navneskiftet.

17223 b77e1 original

For snart et år siden valgte bokhandelkjeden Tanum Circus som sitt nye reklamebyrå. Samarbeidet så langt har resultert i en rekke kampanjer, annonser, kataloger og butikkmateriell. Siste jobb ut er nytt navn og logo til et av landets største bokarrangementer, Bok i byen.

Circus Reklamebyrå har hjulpet oss med navneprosessen, og blant flere gode kandidater falt valget til slutt på Bok i byen. Dette synes vi er et velklingende og egnet navn, som summerer opp hva festivalen handler om, sier markedskonsulent i Tanum, Heidi Kjernet.

I en årrekke har Bok i sentrum vært blant Norges største og viktigste litteratur-happeninger. Siden bokfestivalens morgen har Tanum vært en av arrangørene, men grunnet endringer på eiersiden bytter arrangementet nå navn. I Circus gleder de seg stort over å ha vært med på navneskiftet og dertilhørende visuell make-over, meldes det fra byrået.

Involverte byråer

90910 d33db original

Circus Reklame og Design