Nasjonalbiblioteket: En innføring

Los & Co har i samarbeid med Racecar laget kommunikasjonen som går på berøringsskjermene rundt om i kunnskapssenteret.

18070 2e5dd original

Nasjonalbiblioteket er Norges hukommelse og et multimedialt kunnskapssenter. Her blir den nasjonale kunnskaps- og kulturarv tatt vare på gjennom et spekter av uttrykk og medier. I bibliotekets samlinger finnes blant annet håndskrifter, kart, bøker, tidskrifter, aviser, foto, film, kringkasting, musikk og nettdokumenter.



Touch-navigasjon.
Nasjonalbiblioteket har som mål å være et av Europas mest spennende og moderne nasjonalbibliotek, og for å realisere denne visjonen settes det fokus på nettbasert kunnskap- og kultulturformidling gjennom det digitale biblioteket. Huset er stort og samlingene omfattende, så for bedre å betjene de besøkende i Henrik Ibsensgate 110 har det blitt utplassert berøringsskjermer som skal hjelpe til med navigasjonen gjennom Nasjonalbibliotekets mange rom og samlinger.

Filmen i mediespilleren er en collage av innholdet på berøringsskjermene (oversikt over biblioteket), samt en film som vises på en separat skjerm med praktisk informasjon om hvordan man henger av seg klærne, og så videre.


Involverte:

Byrå: Los & Co

Design og animasjon: Racecar

Programmering av berøringsskjermer: Expology

Musikken er av Luiz Bonfa

Involverte byråer

79563 aa7a1 original

Los & Co