Bach, Schimmel og BMW

Brief: Da vi fikk denne briefen var radio allerede bestilt og vår oppgave var å fylle denne plassen med en radiospot der vi fikk frem hvorfor du bør velge et originalt verksted når BMW-en din skal på service eller reparasjon

Brief:
Da vi fikk denne briefen var radio allerede bestilt og vår oppgave var å fylle denne plassen med en radiospot der vi fikk frem hvorfor du bør velge et originalt verksted når BMW-en din skal på service eller reparasjon. Samtidig ønsket vi å ivareta følelsen av et premium bilmerke.

Innsikt:
En BMW er som et finstemt instrument.

Løsning:
Hvis BMW hadde vært et instrument hadde det kanskje vært et flygel. Og hvis en komponist skulle representere BMW føltes det riktig å velge tyske Bach. Av hans stykker fremsto Preulde 847 fra samlingen The Well-Tempered Clavier (Das Wohltemperierte Klavier) som det mest mekaniske, men likefullt harmoniske. Her mener vi at BMWs motoregenskaper ble ivaretatt.

Hvordan ville det høres ut hvis en klassisk pianist spilte dette stykket på et eksklusivt, men noe ustemt flygel fra tyske Schimmel? Kunne dette få frem følelsen av finstemt mekanikk som var tuklet med?

Som ved produksjon av BMW ville vi unngå snarveier. Vi fikk tak i flygelet, notene, pianisten og en dyktig flygelstemmer før vi begynte opptakene.

6546-b47c1-original.mp3

870-72627-original.mp3
Last ned

Involverte byråer

79563 aa7a1 original

Los & Co