Profil - restaurant Alfred

Arbeid av Dinamo

Spisestedet Alfred drives av mesterkokkene Rune Pal og Terje Ness i Nobels Fredssenter lokaler

Spisestedet Alfred drives av mesterkokkene Rune Pal og Terje Ness i Nobels Fredssenter lokaler . Målet var å skape et uformelt spisested med med fokus på gode råvarer og varierte smaker. Målgruppen strekker seg fra gjester som ønsker en flerretters matopplevelse til de som bare har lyst på en god kopp kaffe, Osloboere så vel som turister. Mange tar turen innom som en del av et besøket på Nobels Fredssenter, men like mange er rene spisegjester.

Lokalets vegger er dekket av Chris Ofilis veggmaleri, og restaurantens identitet måtte fungere i rommet. I tillegg skulle identiteten baseres på NFSs visuelle profil. Fargepaletten ble lagt i kun sort og hvitt, i tillegg til en materialpalett som skulle stå godt til lokalet. Bruk av materialenes egne farger skal gi et signal om kvalitet og gode råvarer. Sitater som knytter mat sammen med krig, fred og konfliktløsning ble brukt for å knytte restaurantens virksomhet sammen med Nobels Fredssenter.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.