Innovasjon i boks

Arbeid av Strømme Throndsen Design

I disse dager lanserer Grilstad en helt ny emballasje for noen av Norges mest solgte spekepølser.

De tre påleggstypene «Jubelsalami», «Supersalami» og «Trønderfår» kommer nå  med skrulokk og med en bunn som kan brukes som serveringsfat. 

Grilstad har derfor gjennom flere år sett etter løsninger som kan gi en mer funksjonell og forbrukervennlig pakning for spekepølser. Den nye pakningen er lett å åpne og lukke og den er tettere som gjør at pålegget holder seg bedre. Så langt har tilbakemeldingene fra forbruker har vært utelukkende positive.

Lanseringen blir støttet av en større kampanje bestående av print, film og butikkmateriell som er utviklet av McCann. 

Kommentarer

Kristian Kaupang

4 år, 2 måneder siden

Bra boks.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.