Pepsi Max-film i norsk versjon

Den norsk-marokkanske fotballspilleren Tarik Elyounoussi er med i den norske versjonen av OL-filmen til Pepsi Max.

47584 84a7e original

Fotballfilmene fra Pepsi er kjent for å inneholde noen av verdens mest kjente fotballnavn. Sølvsuper har produsert den norske og den islandske versjonene av den nye reklamefilmen fra Pepsi Max, og denne gangen er norsk-marokkansk Tarik Elyounoussi med i den norske versjonen. Han stiller sammen med internasjonale storheter som Messi, Agüero, Ramos og van Persie. Gylfi Sigurðsson er med i den islandske versjonen.

– Sølvsuper har jobbet med Pepsico over lang tid og det er alltid morsomt med disse fotballfilmene. Filmen inneholder mye VFX-arbeide, så det har vært en god miks av matematikk og kreativt arbeid i prosessen, sier Lars Olav Seim, produsent i Sølvsuper.

Opptakene ble gjort i Waterloo Studios i London og filmen føyer seg inn i rekken av fotballfilmer rettet mot store mesterskap.

– Tarik var et soleklart valg da vi skulle velge ut en norsk spiller til vår nye film. Han representerer en ny generasjon norske spiller som tidlig drar ut i Europa for å spille i de beste ligaene, sier Christian Gerhard Træland, Nordic Marketing Manager i PepsiCo.

Filmene ble lansert i midten av mai og vil gå med fullt trykk frem mot fotball-VM.