Lærlingkompaniet: Have to Try

Avgangselever fra Westerdals er ute på prøve i tre måneder. KF Nyheter tar stikkprøver der teamene befinner seg. I dag har vi hilst på to team utplassert hos Try reklamebyrå.

5205 3ef60 original

Try har gitt kvinneandelen i byrået en betydelig boost ved å kapre fire westerdalsjenter med ekspertise i formgiving. Første ofre i vår milde inkvisisjon er Edle Bugge (liten, AD) og Kristin Selfors (høy, AD).

Hvorfor ville dere ha utplassering i reklamebyrå?
– Fordi vi vil ha jobb i reklamebyrå, og da blir det jo tøysete av oss å praktisere hos for eksempel Den Rustne Eike. Hvor vi trives veldig godt. Som forøvrig er lagt ned, men åpner under det nye navnet Jan Pedal i April.

Hvorfor ville dere være utplassert hos Try?
– Try er veldig bra! Et velsmurt maskineri. Vi føler oss heldige som får lære av så flinke og sexy folk. Dessuten er det generelt god stemning, mye sol og blå himmel.

Hva håper dere å lære i utplasseringsperioden?
– Online, offline, traffic, pitch, pres., godkj., møte, fotoopptak, insp., PPM1, PPM2, PPM3, PPM4 osv.

Noe dere savner fra Westerdals?
– Vennene våre.

Hva tror dere nye hoder som dere kan bidra med i et byrå som Try?
– Uerfarenhet.

Må dere synge mye på jobb?

– Ikke spesielt mye. Det hender vi nynner litt, da gjerne på nynorsk, musicalinspirert.

Hvilke kunder jobber dere med?

– Næh … Ved siden av å være hovedansvarlig team på Nordea, har vi også endel større kunder. Kan ikke røpe så mye, men det brukes gjerne i forbindelse med salat. Og det er ofte hvitt. Og noen ganger litt hudfarget.

Håper dere å bli i Try etter endt utplasseringsperiode?
– Det hadde vært helt fantastisk! Kunne du legge inn et godt ord, tror du? Ellers vil vi benytte anledningen til å hilse til alle på reklamelinja.