Mottok sin femte Klassikerpris

Norsk Designs Klassikerprisen gikk til Tines Iskaffe, Ruter og Aksel L. Hansson Møbelfabrikk under Designdagen 11. mars. Tangram design mottok sin femte klassikerpris for tinejobben.

7473 89542 original
7474 5f9e8 original
7475 42ebe original

Ruter, Tine og Aksel L. Hansson AS Møbelfabrikk vant alle Klassikerprisen onsdag 11. mars i Oslo under Designdagen

Det er Tangram design som har utviklet designet til Tines Iskaffe, og med denne prisen har byrået totalt fem Klassikere: Litago, Imsdal, Norsk Tipping, Biola og IsKaffe.

Klassikerprisen for god design gis til bedrifter og designere for å ha utviklet produkter og løsninger som har vært på markedet sammenhengende i minimum 10 år.
– Dette er vi stolte av! Norge har ikke mange merkevarer å skilte med og typisk norsk er å endre design etter hvert som ny merkeansvarlig kommer til. Vår ambisjon er å bygge sterk produktidentitet som er like attraktiv og velfungerende år etter år, sier Kirsten Bryn i Tangram.

Billetter og godstol Også Ruter og Aksel L. Hansson Møbelfabrikk vant Klassikerprisen for god design. Ruter fikk for designet på billettene og kortene til Oslo Sporveier, mens Aksel L. Hansson Møbelfabrikk fikk prisen for Jærstolen Aksel.
– Dette er bedrifter som har jobbet jevnt og godt med design i en årrekke, konstaterer Marte Grevsgard i Norsk Designråd.

– De tre vinnerne av Klassikerprisen i år er alle gode eksempler på hvordan helhetlig designjobbing skaper produkter og tjenester som tåler tidens tann, sier Grevsgard.