Sniklesing i vest og øst

Førstkommende fredag hopper KF på flyet til Bergen og byrået MK Bergen for å delta i den første sniklesingen av KF magasinet utenfor Oslo. Samtidig avvikles arrangementet i hovedstaden som vanlig, denne gang hos Storm Studios.

10802 fc3c5 original

Daglig leder i Kreativt Forum, Sol Olving har lenge ivret for å knytte de kommersielle kreative miljøene i Norge sammen, uansett geografi eller faglig disiplin.
– Vi har jo snakket mye om dette, og det var på tide å gjøre noe konkret. Alle som driver med reklame, design, fotografi og andre nærliggende fagområder tilknyttet kommersiell kommunikasjon har en felles målsetning om å danne et enda sterkere miljø, og for at det skal skje må vi møtes og snakke sammen. Og KF magasinets sniklesinger har en lett og ledig plattform der det er naturlig å senke skuldrene og snakke i både høye og lave vendinger.

Ikke være blyg 'a Fra KF-administrasjonen er det Harald Grenne og Marianne Sandtrøen som reiser over fjellet til Vestlandet. Administrerende direktør i MK Bergen, Svein Roger Selle understreker at alle byråer og fagfolk som definerer seg innenfor den litt vage vendingen «kommersiell kommunikasjon» er hjertelig velkommen til å delta på tilstelningen.

– Kreativt Forum er foreningen for landets ledende kreative byråer. At KF har tatt initiativet til å samle byråene til sniklesing i Bergen synes jeg er fantastisk bra. For å synliggjøre at Bergen er en kreativ by for hele Norge, må vi stå sammen, tørre å møtes og ikke minst bli bedre kjent. Jeg håper flest mulig av våre konkurrenter og samarbeidspartnere kommer på fredag. Vi byr på finanskrisepølser, kul musikk, og noen latterlige innslag sier Svein Roger Selle, administrerende direktør i MK Bergen.

Sniklesning i Bergen: Fredag 27. mars kl. 17.00 hos MK Bergen, Lille Øvregate 10

Sniklesning i Oslo: Fredag 27. mars kl. 17.00 hos Storm Studios, Nedre gate 5

Last ned invitasjon under.

0f98d6a9-1f3d-47aa-99cd-8f6e0705dc6e.pdf