Hillestad blir innovasjonsastronaut

Karina Hillestad, tekstforfatter hos MediaFront, er en av Røde Kors sine 30 innovasjonsastronauter. Gjennom ni samlinger skal hun bidra til å skape og forme fremtiden til organisasjonen.

12777 82eb5 original


Innovasjonsastronautene skal delta i Moonwalk RED www.moonwalkred.no, som ifølge MediaFront er «Norges viktigste innovasjonsprosess», og som skal forme og skape fremtiden til Norges Røde Kors. Røde Kors er Norges største bistandsorganisasjon og er avhengig av å finne nye vekstområder for å kunne opprettholde sine viktige samfunnsbidrag.

Deadline juni. Gjennom en rekrutteringskampanje har 30 av næringslivets fremste hoder lovet dedikasjon og offervilje for prosjektet. Innovasjonsdeltagerne skal delta i et program på i alt ni arbeidssamlinger over totalt 14 arbeidsdager. Den 10. juni 2011 vil de presentere hvilke inntektsmuligheter Røde Kors skal fokusere på i fremtiden.
– Jeg gleder meg til å bidra med nye innfallsvinkler og ideer i et spennende og meningsfylt prosjekt for en organisasjon som jeg har stor respekt for. Jeg håper å kunne bidra til at Røde Kors ender opp med et sluttresultat som overgår forventningene, og som kanskje også overrasker i sin bruk av virkemidler for å hjelpe flere til å få det bedre, sier Hillestad.

Hillestad har en lang og bred erfaring innen digitale medier, men har også tilbrakt to år som butikk- og arbeidsleder i Fretex, der hun var medansvarlig for utvikling av Fretex' redesignprosjekt.

Innovasjonsastronautene kommer fra ulike deler av næringslivet, blant annet DnB NOR, Den Norsk Opera & Ballett, Snøhetta, PricewaterhouseCoopers og NAF.

Se alle innovasjonsastronautene her.

Innovasjonsprosessen Moonwalk RED er et prosjekt for Røde Kors initiert av Mission Impossible-byrået Moonwalk i samarbeid med Adecco og McCann Worldgroup/MediaFront.

Andre bidragsytere er Trigger Oslo, Itera Consulting, Nimble, fotograf Tore Lien og DN.no.

Følg Moonwalk RED på Facebook her.

Kommunikasjonskonsept og -materiell er utviklet av MediaFront, en del av McCann Worldgroup, Norge.