Method Man hos Universal Sound

Wu-Tang Clan har vært i byen i forbindelse med Øya. I den anledning stakk gruppemedlem Method Mad innom produksjonsselskapt Universal Sound for å gjøre en innspilling.

38336 c8f94 original
I bildet fra venstre: Method Man og Marius Ytterdal fra Universal Sound. Foto: John Aarvik

Method Man (Clifford Smith) måtte nemlig få gjort unna en innspilling til en animasjonsserie han er med i, og det var det amerikanske produksjonsselskapet Floyd County Productions som valgte Universal Sound som innspillingsstudio.

– Beliggenhet, teknisk utstyr, mulighet for å synke studioet med et annet, og at det aktuelle opptaksrommet er godkjent av flere ledende produksjonsselskaper som innspillingsrom for dialog, var avgjørende for at Floyd County Productions valgte Universal Sound, skryter produsent og regissør John Aarvik.

– Man merker at verden er mindre når man synker opp studioet i Norge mot LA studios i USA, det gjorde at LAstudios kunne se alle tagningene og gjøre sine egne notater. I tillegg kunne regissør i USA gi instruksjoner rett inn i headsettet til Method Man.

– Opptaksseansen varte ikke mer enn to timer, Method Man var svært effektiv, konsentrert og fokusert i studio. Og han leverte selvfølgelig varene, avslutter Aarvik.