NITH velger Trigger

Norges eneste IT-høyskole velger Trigger som ny samarbeidspartner. Målet er å skape engasjement og søkerlyst blant fremtidens studenter.

38340 f5a29 original
Preben Carlsen og Katinka Grundseth. Foto: Trigger

NITH (Norges Informasjonsteknologiske Høgskole), går nye veier for å rekruttere enda flere og bedre studenter til sine bachelor og masterprogrammer. Med en positiv utvikling i antall søkere de siste årene, er det en offensiv høyskole som nå trapper opp kommunikasjonsarbeidet ytterligere.

– Jeg har fulgt Triggers utvikling siden oppstarten, og notert meg alle de flotte og engasjerende jobbene de har stått bak. Nå som jeg selv sitter på kundesiden var valget av byrå enkelt. Trigger er forankret i en visjon jeg er 100 prosent enig i, det handler om å skape engasjement som igjen fører til reell verdiskaping. Lett å si, vanskelig å få til. Men Trigger har vist gang på gang at de leverer. Nå gleder jeg meg stort til å samarbeide med dem i tiden som kommer, sier Katinka Grundseth, kommunikasjonssjef i NITH

NITH er den eneste høyskolen i Norge som har spesialisert seg på bachelor- og masterutdanninger innen IT.

– Som arbeidsgiver selv, har jeg ofte etterlyst utdanninger som sikrer at nyutdannede er godt nok forberedt på hvordan næringslivet fungerer og hvilke kompetansekrav som stilles. Dette behovet har virkelig NITH forstått, noe de beviser gjennom en offensiv satsing på fremtidens fagområder og et godt samarbeid med næringslivet. Vi er både stolte og ydmyke når vi skal i gang med utviklingen av en helt ny kommunikasjonsplattform, men mest av alt gleder vi oss som barn til å gå i gang, sier Preben Carlsen, daglig leder i Trigger AS.