Norwegian jakter Norges minst bereiste

Trigger står bak Norwegian-kampanjen som skal finne de 10 minst bereiste menneskene i landet, og det lokkes med en reise til New York.

38261 8044d original

For to uker siden startet Norwegian jakten på Norges 10 minst bereiste personer. Responsen har vært enorm og så langt har over tusen personer meldt seg.

– Kampanjen har så langt vært en kjempesuksess med over hundre nominasjoner hver eneste dag. Vi har allerede en rekke verdige kandidater å velge mellom, som alle fortjener en opplevelsestur til New York. Noen har knapt vært utenfor sitt eget hjemfylke, sier Stine Steffensen-Børke, markedsdirektør i Norwegian.

Reiserevolusjon til folket

Kampanjen tar utgangspunkt i Norwegians langdistanseruter til New York, Bangkok og Ft. Lauderdale i Florida. Norwegian mener de lave prisene i kombinasjon med høy komfort om bord, gjør dette til en reiserevolusjon for hele folket.

– En revolusjon skal være for folket, og i dette tilfellet de som har reist lite utenlands. Vi kan derfor ikke tenke oss bedre ambassadører for den nye reiserevolusjonen enn 10 av Norges minst bereiste personer, sier konsulent i Trigger, Markus Eckbo Endresen.

Opplevelsestur til New York

De 10 vinnerne får ta med seg en venn og bli med på en av de første flyvningene med Norwegians nye 787 Dreamliner til New York. Her vil de få oppleve det beste av hva verdensmetropolen har å by på.

Norges minst bereiste kåres av en jury etter nominasjoner fra publikum. Frem til 16. august kan publikum nominere seg selv eller noen de kjenner på norwegian.no/norgesminstbereiste. Der vil det også være mulig å lese om alle de nominerte. Fra 5.-16. august vil Norwegian, i samarbeid med P4, annonsere de 10 utvalgte.

Filmer kandidater

Norwegian besøker enkelte av de nominerte underveis for å lage små filmer som legges ut på YouTube og Norwegian sin Facebook-side. En jobb som allerede har tatt dem rundt om i landet i møte med en herlig gjeng som har reist lite og drømmer om New York.

En av de som har fått besøk er Jeanett (25) fra Moss. Hun er så hjemmekjær at hun knapt har forlatt hjembyen siden hun ble «tvunget» med på sydenferie av foreldrene i 13-årsalderen. Se filmen om Jeanett her.

Neste som fikk besøk var Jon Magne fra Vallset. I motsetning til Jeanett har Jon Magne en drøm å reise mye mer, men jobb og økonomi har gjort at de store reiseopplevelsene har blitt satt på vent. Se filmen om Jon Magne her.

For mer informasjon: www.norwegian.no/norgesminstbereiste

  • Digitalbyrå: Unfold
  • Profil: Kitchen
  • Filmproduksjon: Klikkmonster