Sølvsuper får Jarlsberg

TINE Eksport har valgt Sølvsuper som filmproduksjonsbyrå for en verdensomspennende digital satsning på Jarlsberg.

54314 ac99f original
Produksjonsselskap og kunde: Lars Olav Seim, Bjarte Leknes Frøyland (TINE Eksport), Andreas Frølich, Rikke Dobloug (TINE Eksport) og Øystein Haare. Foto: Sølvsuper

Jarlsberg skal forsterke sin globale posisjonering og skape en mer enhetlig profil i alle markeder. Ved å fokusere på stemningen rundt det å lage mat, skal det produseres engasjerede filminnhold til forbrukere i alle markeder.

– Vi er først og fremst ekstremt stolte over å bli valgt. Dette bekrefter ikke minst vår satsning på å være best på film for digitale flater. Vi gleder oss virkelig til å ta fatt på oppgaven med å lage engasjerende historier, og gjør det med stor ydmykhet, sier produsent i Sølvsuper, Lars Olav Seim.

Filmene skal blant annet brukes i Australia, Storbritannia, USA, Sverige og Canada.

– Sølvsuper evnet å komme med meget gode løsninger og kreative idéer som ivaretok vårt ønske om at innholdet skal fungere globalt. Møtene vi har hatt med Sølvsuper vitner videre om en gjeng med sterk gjennomføringsevne, høye krav til kvalitet og en digital kompetanse vi vil kunne nyte godt av. Vi ser veldig frem til prosessen videre, og et hyggelig og spennende samarbeid, sier Bjarte Leknes Frøyland i TINE Eksport.