Enova velger Hyper

Etter en omfattende byråkonkurranse valgte Enova Hyper som nytt reklamebyrå. Enova avslutter dermed sitt samarbeid med Dinamo.

64897 e8b40 original
På bildet: Ola Nielsen (H), Lars-Petter Windelstad Kjos (H), Jørgen van Santen (H), Trond Petter Sætrang (H), Christina Hedin (E), Jakob Krogsrud (E), Lisa Canneaux (H), Kjersti Gjervan (E), Ludvig Høegh-Krohn, Arne Morten Lundhaug Johnsen (E).

Enova er et statsforetak eid av Olje- og energidepartementet som ble opprettet i 2001. Selskapet skal drive fram en miljøvennlig omlegging av energibruk og energiproduksjon, samt bidra til utvikling av energi- og klimateknologi.

I Hyper er de meget godt fornøyde med sin nye kunde.

– En helt nødvendig reduksjon av klimautslippene krever at vi både reduserer energibruken og samtidig legger om til bruk av fornybar energi, sier kreativ leder i Hyper, Lars-Petter Windelstad Kjos.

– I dag møter teknologiutviklingen klimautfordringene på en innovativ måte som stadig revolusjonerer nye bransjer og industrier. Enova skal være pådriver og utløser for denne utviklingen. Hos Enova får vi virkelig utnyttet vår brede kompetanse i alt fra markedskommunikasjon til teknologi og produktutvikling. Vi er stolte over å bli valgt som samarbeidspartner for Enova og gleder oss stort til å komme i gang, sier Windelstad Kjos.

Store forventninger

Markedsføringssjef i Enova, Christina Hedin, forteller at det var flere årsaker til at valget til slutt falt på Hyper,

– Vi lyser ut vårt reklameoppdrag hvert 4. år og aldri før har interessen for oss vært så stor. Hele 19 byråer meldte sin interesse i februar, og i juni gikk Hyper av med seieren i tøff konkurranse med de andre. Vår evaluering viser at Hyper mest sannsynlig er de som aller best kan hjelpe oss med de utfordringer vi står overfor de kommende fire årene. Vi opplever at de bak sin markedskommunikasjon har en profesjonell og helhetlig tilnærming som gir mer enn bare god kommunikasjon. Vi har store forventninger og gleder oss til å komme i gang!

Hyper har fått med seg søsterselskapet OMG som er spesialisert på søk og CRM.

Team på kunden i Hyper blir Lars-Petter Windelstad Kjos, Lise Canneaux, Jørgen van Santen, Trond Petter Sætrang, Ola Nielsen og Kristian Haugland. Fra OMG stiller Ludvig Høegh-Krohn.