Samsung velger GK

Geelmuyden Kiese er Samsungs nye PR-byrå i Norge, som resultat av en bred byråkonkurranse.

69991 3a278 original
Fra Samsungs forskingslaboratorium.

– Vi ble sjarmert og imponert over Geelmuyden Kieses brede kompetanse og gode humør, og gleder oss til samarbeidet, sier Malin Rönnmark, nordisk kommunikasjonssjef i Samsung.

– Geelmuyden Kiese har både stor bredde, lang erfaring og dyp kompetanse på en rekke områder som er viktige for oss i tiden som kommer, fortsetter hun.

Tingenes internett

Samsung har en bred produktportefølje som spenner fra mobiltelefoner, TV og lyd til hvitevarer og løsninger for smarte hus. Elektronikkgiganten har også en rekke løsninger for bedriftsmarkedet. I året som kommer skal det fokuseres på Internet of Things (IoT). Samsung spår at 2016 blir året der IoT går fra å være fremtidsvisjoner til å materialisere seg i produkter som endrer folks hverdag.

– Vi gleder oss enormt til å jobbe med Samsung, et av verdens mest innovative selskaper. Samsungs produkter og teknologi kommer til å endre hverdagen til mange nordmenn i årene som kommer, og vår kompetanse kommer aller best til sin rett når vi jobber med kunder som har en viktig samfunnsmessig rolle, sier Morten Hofgaard Jørstad, administrerende direktør i Geelmuyden Kiese