byHands utvider i nye lokaler

Tre nye talenter hankes inn til illustrasjonsagenturet byHands, som også er i ferd med å flytte til nye lokaler i Dælenggata.

70213 622a0 original
Illustrasjon: Anette Moi
70216 423cd original
Illustrasjon: Sandra Blikås for Argument
70219 c453b original
Illustrasjon: Sandra Blikås
70222 a0d9a original
Illustrasjon: Anette Moi
70225 58dbe original
Illustrasjon: Anette Moi for Le Monde
70231 b0011 original
Illustrasjon: Risso/ Carl Fredrik Angell
70234 76524 original
Illustrasjon: Frisso/ Carl Fredrik Angell
70237 bc419 original
Illustrasjon: Sandra Blikås
70240 61af0 original
Illustrasjon: Frisso/Carl Fredrik Angell

I sitt femte år har byHands åpnet døren på vid gap for illustratørene Sandra Blikås, Anette Moi og typograf Carl Fredrik Angell. Agenturet representerer nå 14 profilerte illustratører.

– Fra å ha vært en liten gründerbedrift, er vi nå inne i en mer stabil fase, og det er viktig at vi ikke stagnerer og fortsatt tenker nytt, sier partner og daglig leder Ida Lund Bjørnsen.

– Det er derfor naturlig å utvide med utøvere som har stått på listen vår en god stund, som vi også har jobbet med på enkeltprosjekter med hell. Målet er at vi skal fortsette å tilby et bredt spekter av ulike stiler til ulike behov, og spesielt spennende nå er at vi utvider med en typograf.

– Carl Fredrik er helt rå, og burde være interessant for mange byråer, sier Silvia Morán Kjølstad, den andre delen av byHands-tospannet.

Hun fortsetter.

– Stavangerjenta Anette Moi har gjort seg bemerket med sine naive, humoristiske og fargerike illustrasjoner, mens Sandra Blikås, opprinnelig fra Molde, har med sin sofistiskerte stil et uttrykk som passer mange ulike oppdrag. Vi gleder oss til å jobbe med disse flotte folka fremover.

Styremedlem fra Metric

– Vi er også på vei inn i nye lokaler på Carl Berner i Dælenenggata, sammen med tidligere Fantastic Norway-arkitekt Erlend Blakstad Haffner med flere, noe som blir veldig bra! I tillegg er vi ekstremt glade for å ha fått med Are Kleivan fra Metric Design som nytt styremedlem, og han blir en viktig sparringspartner fremover. Siden det er fem-årsjubileum i år skal vi også slå til med fest på vårparten, så hold av fredag 8. april, avslutter Bjørnsen.