Kreativ opprustning i Gambit H+K

Byrået har undertegnet en samarbeidsavtale med det kreative byrået Gefühl, som flytter inn i Gambit H+Ks lokaler denne uken.

71269 4bcf8 original
Fra venstre: Henrik Halvorsen, Erik Louis Tvedt, Jens Werner Andersen, Tormod Glomnes og Marius Myhrvold. Foto: Christoffer Isdahl

Gambit H+K ruller ut sin satsing Gambit Collective og Gefühl er først inn i lokalene til kommunikasjonsbyrået. Gambit Collective er en del av Bisqit-konseptet, som er en paraply for Gambits kreative satsing. Gefühl består av gründerne Jens Werner Andersen og Erik Louis Tvedt samt senior grafisk designer Tormod Glomnes. Gefühl skal styrke Gambit H+Ks kreative satsing på idé- og konseptutvikling, videoproduksjon og grafisk design.

– Ett miljø og én ansvarlig

– Vi skal være blant de ledende aktørene på integrerte kampanjer og innholdsproduksjon uavhengig av virkemidler og kanalbruk. Med Gefühl på laget, styrker vi tilbudet vårt på visuell kommunikasjon, som gjør oss i stand til å holde hele den kreative gjennomføringen i vårt miljø. Det betyr at kundene kan forholde seg til ett miljø og én ansvarlig gjennom hele livsløpet til et kreativt prosjekt.

Samarbeidet med Gefühl er startskuddet for Gambit Collective, hvor vi også ser på mulighetene for å huse og integrere andre kreative miljøer hos oss. Dette er et ledd i vår strategiske satsing på kreativitet, hvor vi også nå tar grep for å styrke samarbeidet med de andre nordiske kontorene våre, sier Henrik Halvorsen, administrerende direktør i Gambit H+K.

Gambit H+K og Gefühl har allerede rukket å bli kjent med hverandre med felles kundeoppdrag for Norad, Helsedirektoratet og Codan Forsikring.

– Vi er ordentlig begeistret over samboerskapet med Gambit H+K. Vi har blitt godt kjent det siste året og sammen har vi gjort mange fine ting. Det gleder vi oss til å fortsette med. Den nye nærheten betyr at vi helt enkelt kan jobbe smartere. Smartere for oss, for Gambit H+K og kundene våre. Følelsen i mage og hode er overens, dette er starten på et hyggelig vennskap, sier daglig leder i Gefühl Jens Werner Andersen.