Kjetill Nybø blir kreativ leder i Kitchen

Et naturlig valg at han tar over som kreativ leder, ifølge byrået

72853 9837e original
Kjetill Nybø tar kreativ leder-rollen i Kitchen. Foto © Kitchen

Siden 2012 har Kjetill Nybø jobbet som AD i Kitchen, og han har samtidig vært kreativt ansvarlig for to av byråets største kunder. I tillegg til svært mye erfaring er han ifølge Kitchen «verdens snilleste mann», noe som høster mye cred hos kreatørene. Nå tar han over som kreativ leder etter Christian Hygen og Per Erik Jarl, som gikk til SMFB i fjor høst.

– Målet videre er å legge forholdene best mulig til rette for å pushe byråets kreative krefter ytterligere. Kitchen ble godt belønnet i årets Gullblyant med 1 gull, 1 sølv og 4 bronse, men skal ikke hvile på laurbærene av den grunn, skriver byrået i en melding.

Vil utfordre

– Jeg har store ambisjoner på vegne av byrået. Kitchen har alltid vært et sterkt kreativt byrå og nå gjør vi noen grep for å ytterligere å utvikle oss til å bli et enda bedre byrå. Kitchen skal konkurrere på en bred arena, og vi skal alltid være en irriterende dyktig konkurrent. Vi er heldige som har spennende kunder som stadig er i forandring og utfordrer bransjen de er i. Slikt blir det muligheter av, sier Nybø.

Med nye muligheter for å spisse budskapet mot smalere målgrupper har kreativitet blitt nøkkelen til effektivitet, ifølge byrået.

– Vi er inne i en sterk vekst om dagen. Derfor trenger vi en myndig person med tillit som kan ivareta kreatørenes rammebetingelser inn i ledergruppen. Kjetill har den nødvendige erfaringen og tilliten internt til å få gjennomslag for innovative løsninger. Med ham som kreativ leder vil vi kunne fortsette med det Kitchen alltid har kjempet for: kreativitet som skaper endring. Jeg er utrolig glad for at Kjetill takket ja til rollen, sier byråleder Haakon Dahl.