Boktrailer fra Linnéa Myhre

Pryserfilm har laget en promofilm for Linnéa Myhres roman «Hver gang du forlater meg».

76345 95c0c original

Boktraileren, en drøyt to og et halvt minutt lang dramatisert scene hentet fra romanen «Hver gang du forlater meg», er laget på oppdrag fra Linnéa Myhre og Tiden Norsk Forlag.

Forlaget sier følgende om boken: «Hver gang du forlater meg» er en kjærlighetsroman om det nådeløse håpet når den ene elsker mer enn den andre, og, ikke minst, om forsøket på å fri seg fra kjærlighetssorgen uten også å miste seg selv.»

– Jeg fikk lese manus før den gikk i trykken, og ble veldig imponert! Det er bare å glede seg til den lanseres 21. september, forteller produsent Cathrine Pryser i Pryserfilm.

– I boken var det veldig mange scener vi kunne velge i, men landet raskt på den vi har filmet, forteller hun.

Det er Thor Brenne som er regissør for videoen.

– Jeg har lenge ønsket å jobbe med ham, og endelig fant jeg et prosjekt som passet perfekt og som han ville gjøre sammen med meg, forklarer Pryser.

– Linnéa var involvert fra begynnelse til slutt og vi kan takke henne for et nydelig manus, innspill, voice og link til de to dyktige skuespillerne, Caroline Lillås og Jon Hartvedt.

De to sistnevnte spiller kjæresteparet i videoen. Musikken er «Bli her» av bandet Bendik, en Linnéa-favoritt.

Om motivasjonen bak filmen forklarte Myhre følgende til VG tidligere i uken:

– De kaller det visst boktrailer, og jeg hadde ikke sett det før jeg så en video for boken til Synnøve Macody Lund, og da husker jeg at jeg fikk så lyst til å lese boka hennes. Jeg ønsker å formidle den samme følelsen til seeren.

  • Regi: Thor Brenne
  • Foto: John-Erling Holmenes Fredriksen
  • B-foto: Annicken Aasheim
  • Lys: Lasse Basse Selvli
  • Musikk: Bendik
  • Produsent: Cathrine Pryser for Pryserfilm