InCreo og Klapp Media blir ett selskap

– Vi blir det ledende webmiljøet i Trondheim, sier daglig leder Morten Wikstrøm.

77696 99741 original
Daglig leder i InCreo, Morten Wikstrøm. Foto: Sanja Drakulic

Webselskapet InCreo har kjøpt aksjene i Klapp Media, og fra nyttår blir de to trondheimsbaserte webmiljøene ett selskap. – Når vi nå slår oss sammen, blir vi det ledende webmiljøet i Trondheim, sier daglig leder i InCreo, Morten Wikstrøm.

– InCreo har drevet godt og stabilt i snart 20 år, men det siste året har vi sett oss om etter måter å videreutvikle i selskapet på, forteller Wikstrøm.

– Da styreleder Håvard Bustnes i Klapp Media ringte 5. september og spurte om vi ville kjøpe aksjer i Klapp Media, så vi snart at det var nettopp Klapp som har den kompetansen vi trenger for å fornye oss og bli sterkere.

Flytter sammen

1. Januar 2017 skal de to selskapene være samlokalisert. Begge selskapers teknologier blir beholdt fordi de er komplementære og utfyller hverandre.

– Ingen medarbeidere skal sies opp når to av de eldste digitale miljøene i Trondheim sammen blir et bedre og sterkere selskap som kan tilby kundene mer kompetanse, flere tjenester, større kreativitet og et bedre produkt, sier styreleder i InCreo, Hallgrim Bjørvik.

InCreo ble etablert i 1997 og leverer design, utvikling og drift av webløsninger. I tillegg til hovedkontoret i Trondheim har InCreo kontor i Oslo. Klapp Media ble etablert i 1998 og leverer nettsider, digitale tjenester og applikasjoner.