TRY henter ny Apt-sjef

Med Kaare Øystein Trædal i lederstolen har Apt ambisjoner om bli blant de fremste teknologidrevne byråene.

79749 5566a original
Kjetil Try og Kaare Øystein Trædal. Foto © Apt

– Ambisjonen vår er at Apt skal være blant de fremste teknologidrevne byråene i løpet av få år på Kampanjes Byråprofil-kåring av techbyråer, sier ny daglig leder Kaare Øystein Trædal.

Trædal har mange års digital erfaring fra Norse Digital, Bengler og nå sist fra Making Waves hvor han de siste to årene var kundedirektør for Retail og Media. I Making Waves jobbet han med hovedansvaret for kunder som TINE og Orkla.

– Vi ansatte Kaare Øystein fordi han har en sterk digital bakgrunn fra en rekke spennende selskaper, og har lang erfaring med å lede viktige digitale prosjekter for store kunder innen en rekke markeder, sier Kjetil Try.

Trædal sier han ser frem til nye oppgaver i Apt og mener det er et selskap med potensial til å virkelig hevde seg.

– Apt er store nok til å markere seg tydelig blant de toneangivende teknologibyråene og små nok til å kunne omfavne de nye trendene uten for store grep. Det handler ikke lenger om å bli så store at vi skal klare alt selv, men å være en interessant samarbeidspartner med flere ulike miljøer. Det er dette som er den moderne måten å skape gode innovative teknologiske løsninger på.

Viktigste råvare: Kreativitet

Kjetil Try frykter ikke at reklamebyrådelen av TRY skal bli mer usynlig som følge av nysatsingen han nå varsler for APT.

– TRY er først og fremst et reklamebyrå som skal skape god kommunikasjon som gir resultater for våre kunder, men for å fortsatt være i toppen i bransjen kan vi ikke nøye oss med å forsvare vår posisjon innen reklame. Vi må også finne markeder og områder hvor vi kan være i utfordrerposisjon. Det gjør oss bedre på alle områdene vi jobber med, og sørger for at vi hele tiden utvikler oss. Vår viktigste råvare er kreativitet, og den kan brukes på mange områder.

TRY-gruppen består i dag av selskapene TRY-reklamebyrå, techbyrået APT, performancebyrået T/A OPT og reklamebyrået T/A POL.