Starter illustrasjonsagentur i Trondheim

Multiply er navnet på Trondheims første illustrasjonsagentur. De har allerede sikret seg fire solide navn i stallen.

82686 34fa1 original
Illustrasjon: Ashkan Honarvar
82689 3d204 original
Illustrasjon: Olav Asheim
82692 3d48a original
Illustrasjon: Sylvia Stolan
82698 63ecf original
Daniel Bansal Dahn

Multiply representerer Sylvia Stølan, Ashkan Honarvar, Olav Åsheim og Daniel Bansal Dahn, alle etablerte illustratører med bred erfaring både internasjonalt og nasjonalt, ifølge illustrasjonsagent Kristin Tiller.

– Dette er engasjerte illustratører med egenart og et godt øye for håndverksmessige detaljer, sier Tiller, som har jobbet flere år som prosjektleder for Visuelt i Grafill. Hun er selv utdannet innen visuell kommunikasjon fra Kunsthøyskolen i Oslo og School of Visual Arts New York, og underviser også i grafisk design og illustrasjon.

Base i Trondheim

Multiply blir det fjerde illustrasjonsagenturet i Norge, men det første med base i Trondheim. Agenturet ønsker å markere seg som en nasjonal og internasjonal tilbyder av illustrasjon, og har allerede en bredde i hus med de fire illustratørene som spenner fra humor til fashion og fra detaljrik estetikk til det konseptuelle.

– Fellesnevneren er at vi representer illustratører som har fokus på faglig kvalitet og originalitet. Fra signalene vi har fått så langt, er vi et positivt bidrag til illustrasjonsmarkedet, og det vil vi gjerne fortsette med, sier Tiller.

Som navnet tilsier, har Multiply en ambisjon om å bli flere på sikt, og om å være en samarbeidspartner som bransjen kjenner godt.

– Som et skritt på veien inviterer vi til lanseringsfest i både Oslo og Trondheim, og håper at mange vil komme og hilse på oss når den tid kommer, sier Tiller.

Fram til da er det mulig å bli bedre kjent med Multiply og deres illustratører på www.multiplyillustration.com.