Vokser seg småstor

Jimmy Royal fått tilskudd av Magnus Cederholm som senior designer, Ole Martin Kristiansen som designer, Linda Ørestrand som prosjektleder og Kristina Schaathun som tekstforfatter.

13256 4643f original

Selskapet teller nå 15 heltidsansatte og ei kokke.
– Vi har endelig fått en størrelse som gjør at vi både kan håndtere eksisterende kundemasse på en god måte, samtidig som vi kan jakte på nye kunder og strebe etter å bli enda litt bedre hver dag. Linda kommer fra StarCom, og med denne bakgrunnen representerer hun noe nytt og spennende for oss. Vi får stadig spørsmål fra kundene våre om å bidra når de skal utforme markedsplanene sine og da ble det riktig for oss å få på plass en dame med erfaring fra mediebransjen, sier Mona Jensen, byråleder i Jimmy Royal.

Et skikkelig teksthode.
– Selskapet har forandret seg i takt med markedet, noe som gjør at vi i dag driver med kommunikasjonsflater som ikke fantes da vi startet opp. Eksempelvis har iPhone og mobile plattformer, sammen med sosiale medier fått en sterk innvirkning på alt vi driver med. I tillegg har vi fått muligheten til å jobbe enda tettere på kundene våre de siste årene, blant annet med tyngre strategier. Kristinas rolle som ren tekstforfatter er helt ny i Jimmy Royal. Behovet har vært der en lengre stund og det var godt å få på plass et skikkelig teksthode, sier kreativt ansvarlig Anders Aakre.

Fingerspitzgefühl. – I og med at vårt fokus lenge har vridd seg mot det mobile er det viktig at vi kompletterer kunnskapen vår ytterligere. Vi har aldri trodd at alle kan være best på alt, derfor er jeg veldig glad for å ønske Magnus Cederholm velkommen. Han er en veldig erfaren kar med en fingerspitzgefühl utenom det vanlige. Det at vi i tillegg får inn en så talentfull designer som Ole Martin Kristiansen gjør at vi i dag har en veldig god miks av erfaring og talent, sier designansvarlig Per Olav Walmann.

– Når vi nå har komplettert den royale familie med fantastiske folk på alle felt fremstår vi i dag ikke bare som et komplett interaktivt miljø, men også som en utrolig trivelig gjeng som gir bånn gass hver eneste dag, avslutter Walmann.

Jimmy Royal jobber for tiden med blant andre Color Line, Byggmakker, Visit Denmark, Litago, NRK, RiksTV og Sparebank1.

På bildet, fra venstre: Magnus Cederholm, Linda Ørestrand, Kristina Schaathun og Ole Martin Kristiansen. Foto: Jimmy Royal.