Bytter beite

Fred Hauge og Jørgen van Santen går fra Tribal DDB til Hyper Interaktiv.

11163 1afe3 original

Jørgen van Santen og Fred Hauge, som begge har bakgrunn fra DDBs digitale enhet Tribal DDB, er allerede på plass langs Akerselva.

– Samtidig som stadig flere plasserer den digitale kommunikasjonsprosessen i sentrum, gjør vi også mer enn noensinne på tradisjonelle kanaler, sier daglig leder i Hyper Interaktiv, Benedikte Løvdal.



– Etter å ha jobbet tett med Hyper Interaktiv på DDB-prosjekter som «Ditt DrømmeCruise» for Stena Line oppdaget vi at her var et miljø som delte vår interesse for gode digitale opplevelser, og da var valget enkelt. At Hyper Interaktiv jobber med mye annet i tillegg til reklame synes vi også er veldig spennende, sier Hauge og van Santen.



Hyperinteraktive. Jørgen van Santen har tidligere jobbet som AD i Dinamo, og blir senior-AD og konseptutvikler i Hyper Interaktiv, mens Fred Hauge blir Rådgiver og konseptutvikler. Han har tidligere vært partner og tekstforfatter i blant annet Hei!.
– Fred og Jørgen kompletterer vårt interaktive team med strategisk innsikt og helhetsforståelse for god kommunikasjon. Samtidig er de ekte hyperinteraktive, digitale i sinnet, nysgjerrige på å utforske nye løsninger og ikke minst opptatt av å skape de gode opplevelsene som folk har lyst til å bruke tid på. Vi er veldig glade for å få Fred og Jørgen med på laget, sier Løvdal.