Flere strategimuskler

Making Waves styrkes med ny leder for strategiavdelingen: David Baum, som kommer fra en lederstilling i Cicero Consulting.



David Baum er ansatt i stillingen som leder for strategiavdelingen i Making Waves. Han kommer fra en lederstilling i Itera-selskapet Cicero Consulting. Før det var han leder for Kantegas virksomhet i Oslo.

Making Waves melder om sterk etterspørsel i markedet etter selskapets strategitjenester.
– David er ansatt for å lede og utvikle en allerede sterk strategiavdeling i Making Waves. Han har omfattende erfaring fra både teknologi- og forretningsrådgivning, og hans engasjerende og involverende lederstil passer perfekt inn i Making Waves. Vi er derfor svært glade for å ha ham med på laget, sier Kim Ydse Krogstad, direktør for rådgivning i Making Waves.

David Baum har mer enn 10 års erfaring fra konsulentvirksomhet, prosjektledelse, salg og forretningsutvikling, og har jobbet med kunder som DnB NOR, Oslo Børs VPS, Tele2, Odin, Statens pensjonskasse, Statoil, Telenor og Sparebank 1 Gruppen.

– Making Waves har Norges sterkeste kompetansemiljø innen tjenestedesign og digitale løsninger. Jeg har blitt imponert over nivået på rådgiverne i strategiavdelingen, og gleder meg til å lede satsningen videre. Sterk fokus på kundeopplevelsen skaper de beste løsningene. Med sitt flerfaglige miljø og kompetanse innen designtenkning er Making Waves et svært spennende selskap, sier Baum.