Øystein Johnsen bytter kanal

Etter mange år med radioproduksjon skifter Øystein Johnsen Både kanal Og frekvens, og tuner inn som tekstforfatter i Bates United i team med Thorbjørn Naug.

37709 4ffbc original
På bølgelengde: Øystein Johnsen og Thorbjørn Naug

Øystein kommer fra stillingen som regissør og tekstforfatter i Både Og, men har jobbet i bransjen siden han begynte i Stig og Stein i 1997. Siden har han også jobbet i McCann og Spilberg. Han har samarbeidet med kunder som Statoil, Tine, Aftenposten, Brynhild, Statskog, Clas Ohlson og Blåkläder.

Legger radioen på hylla

Johnsen har sammen med norske byråer vunnet en rekke priser både i Gullblyanten, Gullmikken, Eurobest, Epica og Cannes Lions. I 2011 hadde han tekst og regi på årets radiospot i i Gullmikken for Blåkläder. Samme konkurranse kåret ham til Årets radioregissør i 2005. Men nå legger han altså radioen på hylla.

– Jeg hadde antennene ute, og fikk inn noen signaler fra Thorbjørn om at Bates var ute etter å innvilge konsesjon til en skjeggete fyr med sans for ordspill og mørkt øl. Jeg skjønte straks at Thorbjørn og jeg var på samme bølgelengde, forteller Øystein.

– Vi gleder oss veldig til å få Øystein hit til oss, og med ham om bord står vi godt rustet for nye og spennende oppgaver fra kundene våre. At de begge er glade i ord og spill lover bra! Men viktigst av alt er at de begge brenner for faget og ønsker å finne nye løsninger på våre kunders utfordringer, forteller administrerende direktør Pål Trælvik.