Fra JRPR Til 6.SANS BITE

Det strategiske kommunikasjonsbyrået har styrket teamet ytterligere. Jostein Røraas (36) er hentet inn fra eget selskap for å gi 6.SANS BITE en enda bredere kommunikasjonsmessig plattform.

67846 7d3a0 original
Jostein Røraas, Per Morten Bergh og Robert Leinders-Krog.

Jostein Røraas kommer fra sitt eget selskap, JRPR. Han har lang fartstid i kommunikasjonsbransjen og har jobbet i Forsvaret, Team Nokia Academy, Burson-Marsteller, Oslopolitiet, Creo Communication og de siste fem årene for seg selv i JRPR. Han har en toårig lederutdanning, en bachelor-grad i markedskommunikasjon og en nylig avsluttet mastergrad fra Handelshøyskolen BI. Han har også sittet fire år i fagrådet i Kommunikasjonsforeningen.

– Vi er veldig glade for at Jostein takket ja til å bli med på teamet. Han har en særdeles spennende CV for vårt selskap. Hans brede erfaringen med både PR, ledelse, markedsføring og sponsorvirksomhet er sjelden. Alt tyder på at dette er en helt riktig ansettelse, bade faglig og sosialt, sier Robert Leinders-Krog, selskapets daglige leder.

Byrået er et av tre selskaper i kommunikasjonshuset 6.SANS, som ledes av Per Morten Bergh. 6. SANS GRUPPEN består også av 6. SANS DVEG og 6.SANS EVENT.

– Det er veldig hyggelig at vår familie er en attraktiv arbeidsplass for kloke hoder som Jostein Røraas. Vi har mye aktivitet i alle selskapene og kundene krever stadig mer av våre leveranser. Vi må være best i klassen hele tiden, sier Bergh.

– Det har vært veldig givende å jobbe selvstendig i fem år, men jeg savnet rett og slett et miljø nå. Siden jeg også har fullført mastergraden ønsker jeg å bli enda mer strategisk. Da tror jeg et strategisk kommunikasjonsbyrå er stedet å være. Jeg valgte 6.SANS BITE fordi jeg virkelig tror på deres leveranser, de har også allerede imponert meg flere ganger, sier Røraas.