Fra TV-bransjen til Trigger

Produsent Astri Marie Natvik og historiefortellende rådgiver Joakim Grov Roald blir med på Trigger-laget helt på tampen av året.

81237 e859f original
Astri Marie Natvik og Joakim Grov Roald. Foto © Trigger

Trigger avslutter året med å ansette to nye medarbeidere. Til felles har de at begge tidligere har jobbet i TV-bransjen.

Astri Marie Natvik kommer fra stillingen som produksjonsleder i Seefood TV, og har tidligere arbeidet som prosjektleder i Oslo World Music Festival. I bagasjen har hun med seg en mastergrad i Innovasjon og Entreprenørskap fra Handelshøyskolen BI, studier fra gründerskolen ved UiO, samt utvekslingsopphold innen sosialt entreprenørskap i Sør-Afrika.

Joakim Grov Roald begynner i Trigger som historieforteller og rådgiver, og er utdannet fra NTNU og Westerdals Oslo Act. Etter studiene jobbet han flere år i TV-bransjen som manusforfatter, redaktør og postprodusent. Han har også vært digital innholdsprodusent for Nordic Choice Hotels, der han jobbet med alt fra nettsider og reklamefilm til podcastproduksjon.

– Vi legger et fantastisk spennende år bak oss med full trøkk både på eksisterende og nye områder. Nå gleder vi oss veldig til å ta fatt på et nytt år og da føles det ekstra godt at vi kan styrke laget med Astri og Joakim sier daglig leder Bente Kvam Kristoffersen i Trigger.