Blodig alvor

Arbeid av Anorak

Blodbanken i Oslo lanserer et vaskeekte tegneseriehefte for å få flere unge til å gi blod. Det nyoppstartede byrået Anorak står bak.

Blodbanken i Oslo lanserer et vaskeekte tegneseriehefte for å få flere unge til å gi blod. Det nyoppstartede byrået Anorak står bak.
Gir du blod blir du en hverdagshelt. Det er budskapet i Blodbankens tegneseriekampanje, der målet er å verve flere nye, unge blodgivere.
–– I «Kaninsommer» blir Oslo angrepet av genmanipulerte, blodsugende kaniner og byen rammes av en blodkrise. Hvem andre enn blodbankens hverdagshelter skal redde byen, spør Anorak retorisk i en melding.

Kampanjen er utviklet av Anorak i samarbeid med Victoria Marie Evensen og tegneserieskaperne Pål Roska Danielsen, Fredrik Kalstveit og Alexander Løken.Samtlige studenter Tegneserien har et opplag på 75.000 og distribueres i disse dager i studentpakkene som deles ut til samtlige studenter i Oslo. I tillegg vil det bli arrangert ulike stunts med hverdagshelter i hovedrollen rundt i Oslo.

–– Blodbanken er ikke bare en viktig kunde for oss, men blodgivning er en sak vi har engasjert oss sterkt i. Det føles derfor ekstra godt å kunne levere fra oss en kampanje som vi er skikkelig stolte av, forteller daglig leder i Anorak, Anders Gudmundstuen.

www.kaninsommer.no

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.