Leger uten utstyr

Arbeid av Dinamo

Dinamo Reklame har laget radio for Leger uten Grenser i samarbeid med Verdens Sterkeste Mann.

Sympati, respekt og gode ønsker hjelper i seg selv lite når man skal redde liv. Det er kjernen i budskapet fra Dinamo og Leger uten Grenser.
– Veldig mange oppgir at Leger Uten Grenser er en organisasjon de kunne tenke seg å støtte. Det er jo et fint utgangspunkt, men i det daglige feltarbeidet hjelper det lite å være godt likt av menigmann hjemme i Norge, forteller tekstforfatter Stein Simonsen og art director Live Huse i Dinamo Reklame.– For Leger Uten Grenser er det derfor en utfordring å gjøre gode hensikter om til gode handlinger, og dette var kjernen i briefen vi jobbet med.

Tonje Østbye var prosjektleder og Svein Sælid var konsulent på jobben.

Radio for alvor Verdens Sterkeste Mann har produsert spoten som del av sitt veldedighetsprosjekt «Radio for Alvor». Regissør var Nicolai Cleve Broch i tospann med lyddesigner Kjetil Røst Nilsen.
– Radio for Alvor er et prosjekt vi har jobbet med et års tid, der veldedige organisasjoner og formål får produksjon og noe sendetid på P4. Så langt har dette vært en hyggelig suksess, sier Frederik Horn i Verdens Sterkeste Mann.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.