Sangpoet med radioreklame

Arbeid av TBWA\Oslo

Konfirmasjonssanger eller drikkeviser kan du bestille den hos Sangpoeten Grethe Bratlie. TBWA\Oslo har hyret henne inn som låtsnekker i radioreklame.

Sangpoeten Grethe Bratli fikk frie tøyler da TBWA\OSLO skulle lage radioreklame for Visakortet Kash.

–– Vi har lenge jobbet med IKANO Finans og Kash Visa. Nå ville vi forsøke noe nytt og annerledes, og lot oss sjarmere av Sangpoeten og hennes kreativitet, sier Kjetil Væhle i TBWA.

Sangpoeten har laget to sanger som går på de kjente norske visene «Oppå fjellet» og «Kjerringa med staven.» Sangpoeten skriver og synger sangene selv og byrået er spent på radiolytternes reaksjoner.

Ville skille seg ut – Vi ville lage noe som skilte seg ut, sjarmerte og underholdt. Det mener vi å ha klart godt med god hjelp fra Grethe, sier Væhle.

Sangene ligger ut på aktuelle sider og poeten har sin egen gruppe på Facebook, i tillegg til Grethe Bratlis egen side, sangpoeten.com (anbefales).

Teamet bak kampanjen er i tillegg til Grethe Bratli, Trygve Sørli og Henrik Bydal. Konsulent er Kjetil Væhle. Etterarbeid ble gjort i Sagveien Resort. Ansvarlig hos kunde er Sabine Ameln.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.