Magiske øyeblikk

Arbeid av Siste Skrik Kommunikasjon

I siste film for Expert står tiden med ett stille for en gruppe mennesker i dagligdagse situasjoner, som tilfeldigvis befinner seg på samme sted.

Det er Paradox som står bak produksjonen, som foregikk på Mallorca. Produsent Gry Sætre forteller at turen var full av nettopp magiske øyeblikk.
–– Som da Kristoffer Carlin sendte regissørkollega Lasse Gretland på sykehus med innbilt blodforgiftning under opptak. Eller da Stian Tangen fra Siste Skrik, etter en virkelig hard natt i Palmas underverden, ble sittende i 7 timer å vente på et fly som aldri kom, forteller Sætre.

Byrå: Siste Skrik Kommunikasjon
AD: Stian Tangen
Konsulent: Elizabeth Hartmann
Prosjektleder:  Heidi van der Hagen
 
Produksjonsselskap: Paradox Reklamefilm
Regi: Kristoffer Carlin & Lasse Gretland
 
Producer: Gry Sætre
Line Producer. Henrik Henriksen
Foto: John Christian Rosenlund
Etterarbeid: Hocus Focus & Lydhodene

Kunde: Expert v/markedssjef Birgitte Pedersen

Kommentarer

Harald Grenne

Redaktør i Kreativt Forum

9 år, 11 måneder siden

Hoppsann, her var det lagt igjen noen hyggelige meldinger, som jeg i vanvare slettet

Magnus Cederholm skrev:
_Fin film
Får en følelse av at dette kunne funke bra for en kjede med litt dyrere produkter. Bare så synd Expert faktisk kjører på billigkonseptet sitt, selv om de faktisk er blandt de dyreste «billigkjedene».

Mona Jensen skrev
Må bare hive meg på, synes dette var veldig bra. Lenge siden jeg har sett noe fra Siste Skrik, og artig å se at de henger med. Fikk lyst til å se hele filmen, for den var så fint produsert. Bra jobba! (kanskje Expert vil få til noe nytt her?)