Hold på musa, vinn bil

Arbeid av Apt

Harald A. Møller AS har hatt verdenspremiere på en virtuell «hands-on»-konkurranse. Av 196 deltakere holder 12 fortsatt ut.

Fredag 23. Januar startet finalen i Volkswagen Hands On Challenge, der 196 deltakere konkurrerer om å holde på en Volkswagen Golf – «live» på nettet. Og nå, snart tre døgn etter start, er det fortsatt 12 trøtte, men meget ivrige sjeler som holder ut.

Regelen er enkel: Den deltageren som sitter igjen til slutt, vinner en splitter ny Volkswagen Golf.  

Kvalifiseringen før jul skapte stor interesse og hadde over 170.000 deltakere gjennom den 20 dager kvalifiseringsperioden. Inntrykket er at de 196 som kom gjennom nåløyet, er klare for å sitte lenge – virkelig lenge – for å vinne bilen.
– Nye Volkswagen Golf, den 6. generasjonen, ble lansert sent i fjor høst. Så utholdende som Golf har vært, 35 år og like fresh, så var det naturlig for oss å arrangere en ekte utholdenhetskonkurranse, sier Irene Solstad, markedssjef for Volkswagen i Norge.

Enkle regler, komplisert teknikk Konkurransen i seg selv er enkel, men systemet bak har vært en stor teknisk utfordring for utviklerne i internettbyrået Apt.
– Designere og programmerere har gjort et grensesprengende arbeid for å sikre en visuelt stimulerende og samtidig teknisk sikker finaleløsning, sier konsulent Ole Hustad i Apt.

I skrivende stund holder 12 deltakere fremdeles ut. Møt deltakerne på konkurransens tilskuerside: http://handson.volkswagen.no.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.