Montér tilbake på radio

Arbeid av Dinamo

I samarbeid med Dinamo relanserer Montér nå sitt reklamekonsept på P4. Ti kampanjer mot forbrukermarkedet skal ut fra lager.

Bærebjelken vil fortsatt være den muntre passiaren mellom Montér Eidsvoll, i Henrik Elvestads skikkelse, og Montér Sandnes, spilt av Hans Morten Hansen.
– Vi anser Howdy-guttene som et meget godt radiokonsept, som på ingen måte er utbrukt og som derfor videreutvikles for 2009. Radio er en viktig kanal for oss til merkevarebygging og særlig i forhold til intern motivasjon. Derfor bruker vi konseptet også til aktiviteter overfor våre ansatte, sier markedssjef Eirik Grønlie i byggevarekjeden Montér.

Teamet i Dinamo gleder seg også over å ha Sandnes og Eidsvoll tilbake i full vigør. Sistnevnte riktignok bare i åtti prosent stilling i en overgangsperiode. Han møtte nemlig veggen rett etter innspillingen av den forrige kampanjen.  

Involverte:
Dinamo: Torstein Greni (art director), Stein Simonsen (tekstforfatter), Marianne L. Sørlie (prosjektleder), Tom Arnold Ovind (konsulent)
Både Og: Øystein Johnsen (regissør), Thomas Hukkelberg (lyddesigner)
Skuespillere: Henrik Elvestad, Hans Morten Hansen, Ågot Sendstad

Kald fotograf: Petter Jahre. Klikk neste-pilen i mediespillervinduet for å høre reklamespotten.

Kommentarer

Øystein Johnsen

9 år, 3 måneder siden

Ved å senke puls og åndedrett til et minimum kan jeg overleve lenge selv under polare forhold. Lars Monsen eat your heart out!

Harald Grenne

Redaktør i Kreativt Forum

9 år, 3 måneder siden

Brrrrrrr!

Odd Einar Hennøy

Tekstforfatter i Alle Gutta

9 år, 3 måneder siden

Øystein, nå har de andre gått inn for mange timer siden. Så nå er det på tide å åpne øynene og finne inngangdøren før du fryser ihjel.