Børge flyter avgårde

Arbeid av Dinamo

Telenor og Dinamo er klar med nummer tre i serien med filmer under parolen «Flyt». Børge Ousland spiller hovedrollen denne gangen.

I den første Telenor-filmen laget på konseptet Flyt, undret forfatter Roy Jacobsen seg over hvordan verden har forandret seg og om ting var lettere før eller ikke. I den andre filmen filosoferte Jon Bing over hvor det blir av vår kollektive hukommelse i en digitalisert hverdag. I den tredje er Børge Ousland opptatt av vårt nye behov for å være tilgjengelige til enhver tid.

Viktigheten av tilgjengelighet
. Teknologiens utvikling de senere år har gjort oss i stand til å alltid kunne være tilgjengelige.
– Vi valgte å fortelle denne historien gjennom Børge Ousland, fordi han vet veldig godt hva det betyr å ikke være tilgjengelig, samtidig som han åpenbart har tenkt litt over temaet, på sine polturer, sier kreativ leder Ivar Vereide, som også har vært tekstforfatter på filmen.

Gruppen i Dinamo som har jobbet ut Flyt-konseptet og ny film er: Kreativ leder og tekstforfatter Ivar Vereide, art director Henrik Sæther, tekstforfatter Henrik Hagelsteen, grafisk formgiver Lis Lønning, rådgiver Anders von Krogh, prosjektleder Ingunn Kristensen og byråprodusent Tonje Østbye.

Produksjonsselskap har vært 4 1/2 med regissør Aksel Hennie og produsent Håkon Øverås i samarbeid med Fragments, Megaphon og Storm  Studios.

Ansvarlige hos Telenor er markedsdirektør Runar Pahr Andresen, Hege-Cecilie Hildeng og Gro-Helen Storedal.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.