SV vil ha deg opp av sofaen

Arbeid av

Denne uken ble SVs digitale valgkampanje 2009 sparket i gang med nettsiden www.oppavsofaen.no. Bak kampanjen står reklamebyrået Anorak.

– Vi fikk Kristin Halvorsen til å lese inn 22 taler om konkrete temaer og over 600 navn, så vel norske som fremmedlandske. Så nå kan du hente opp en tale, for eksempel om kollektivtransport, koble den til et navn på listen, og den blir sendt som e-post til en venn eller en i familien som du plukker ut, sier Christopher Einarsrud i Anorak.

Men filmen blir ikke bare sendt til epostadressen du velger. Du kan også velge å dele den på YouTube.
– Å skape viraleffekt er ikke nødvendigvis det samme som å ha én film med mange views, men kan også være mange filmer med få views, forteller Einarsrud.

Ettersom én av fire nordmenn ikke bruker stemmeretten er det viktig for SV at den unges stemme blir hørt i stortingsvalgene.
– Derfor håper vi å nå flere unge velgere med denne talegeneratoren, og etter fire dager nærmer vi oss allerede 4000 taler, avslutter han.

www.oppavsofaen.no

Kreativt team: Anorak
Design: Heydays
Produksjonsbyrå: Cloudberry films v/ Joakim Molteberg
Back-end og hosting: Wox v/ Kent-Remi Gabrielsen
Ansvarlig hos SV: Christine Dancke og Kristian Fjellanger

Kommentarer

Fred Hauge

9 år, 7 måneder siden

Stemmer ikke SV, men synes mye stemmer her!

anne mette larsen

7 år, 6 måneder siden

Ikke la en frper overtrampe dine meninger. Du burde ikke godkjenne at noen mener at muslimer ikke hører hjemme som en fullgodgruppe som kristne er i norge. Det er ingen vits i å være redd, da blir i ihvertfall satt i krig over det. ta en titt på min video avunavideos.blogspot.com. Jeg er ikke engang venstreorientert.

Morten Halvorsen

Creative Director i Ming New York

9 år, 7 måneder siden

Allerede 2500 filmer på Youtube:
http://bit.ly/4mc4hp