Husker du?

Arbeid av SMFB

SMFB har laget to nye profilfilmer for KIWI. Denne gangen skal vi ut av butikken og ned memory lane.

– Etter fire filmer langs det forrige sporet følte vi at konseptet var modent for en revitalisering. Vi mener selv å ha endt opp med to upretensiøse og morsomme filmer. «Ei krone her og ei krone der» er blitt et veletablert konsept for Kiwi der ute, og vi har derfor tillatt oss å være noe mer subtile enn tidligere, sier kreatør Hans Martin Rønneseth.

Byrået er fremdeles fornøyd med kunden sin.
– Det er svært givende å jobbe med en så leken og profesjonell kunde som Kiwi, en lekenhet som gjennomsyrer hele organisasjonen deres. De er en utrolig dyktig og seriøs gjeng som ikke tar seg selv alt for høytidelig. Perfekt for oss, sier kreatør André Koot.

Filmene hadde TV-premiere på mandag.

Team på jobbene har vært:
Kreatører: André Koot, Hans Martin Rønneseth og Stig Bjølbakk
Konsulent: Lasse Polmar
Prosjektleder og in house-produsent: Vibeke Wiedswang
Produksjon: Acne Film
Ansvarlig hos kunde: Tron Eggen, Terje Wold

Arbeidsgruppa har bestått av:
André Koot, Hans Martin Rønneseth, Stig Bjølbakk, Alexander Gjersøe, Hans Magne Ekre, Kim Taanevig, Bjørnar Olsen, Lasse Polmar og Vibeke Wiedswang.

Kommentarer

Frank Nystuen

8 år, 6 måneder siden

Nå er vi i en spørsmål svar situasjon. Jeg stiller spørsmål og du svarer: Hvem er du?

Lars Bie

8 år, 6 måneder siden

Jeg har bare to ord: sjokk og vantro... !
Gutter! Det er reklame dere driver med. Ikke produksjon av kryptiske bidrag til Høstutstillingen.
Alf Bendixen! Hvor er du når vi trenger deg som mest?

Lars Bie

8 år, 6 måneder siden

Jeg er en ganske grå og kjedelig byråsliter som av og til føler for å ytre min mening uten å pakke det inn i bomull, men hvis denne diskusjonen skal handle om min person istedenfor det faglige her, så pakker jeg meg inn i en sånn Talkmore-pappeske og takker for meg.
God helg!

Alexander Gjersøe

8 år, 6 måneder siden

Det med å ikke pakke meningene sine inn i bomull henger ikke på greip all den tid du er den eneste som skriver under falsk navn. Det gjør det dessuten ganske uinteressant å diskutere med deg. Grå og kjedelig tviler jeg derimot ikke på at du har helt rett i.

Carl-Erik Conforto

8 år, 6 måneder siden

Lars Bie heier på Ellsworth Toohey.
Vi andre på Howard Roark.

Lars Bie

8 år, 6 måneder siden

Forøvrig synes jeg Shnel er blant de flinkeste i klassen, med kampanjer som til stadighet tøyer sjangere og formater, balanserer dem hårfint før perfekt nedslag. Denne gangen synes jeg det bikket over og ble too much.

Det viser bare at selv de beste kan trå feil. Er man brønnpisser når man ytrer en slik mening?

Frank Nystuen

8 år, 6 måneder siden

Hvem faen er brønnpissern Lars Bie? Det her er jo dritbra. God casting, riktig musikk og på konsept.
Deilig å se reklame for lavpris gjort på en elegant måte og det vil overraske meg mye om disse filmene ikke gjør en knalljobb for Kiwi.

Lars Bie

8 år, 6 måneder siden

Du får misforstå meg rett da, Nystuen. Filmene som uavhengige kreative verk er både rare, fine og nyskapende på sin litt sjuke måte.

Og for en kreativt interessert liten klikk bosatt godt innenfor Ring 2 i Oslo kan de sikkert påvirke salg i en positiv retning. Men du må ikke glemme at du bor i et land tuftet på DDE, himkok, rullings, allværsjakker og billig svenskekjøtt. Hvor uttrykket kulturopplevelse stort sett begrenser seg til Skal vi Danse på lørdagskvelden. I en slik kontekst kan jeg ikke med min beste velvilje se at disse filmene skal øke noe som helst. Mulig jeg undervurderer det norske folk. Mulig Kiwi overvurderer det norske folk. Historien har vel vist at det er et ganske stort sprik mellom hva som går hjem hos folket og hva som går hjem i bransjen. Filmer som dette tror jeg tydeliggjør dette skillet veldig bra.