Små turer er også store

Arbeid av Recommended Norway

Stormberg lanserer 40 minifilmer med turtips. Recommended står bak.

–– Stormbergs konkurrenter slåss om å være mest ekstrem i sin kommunikasjon. Man bruker begreper som ekstrem turglede og velger fotomotiver fra ekstreme ekspedisjoner. Dette er ingen dårlig strategi, vi er mange som ønsker å identifisere oss med polfarere og klatrere. Men ettersom posisjonen var tatt, ville det være en dårlig strategi for Stormberg, forteller Kristiansands-byrået.

Strategien ble dermed å gå i motsatt retning.
–– Budskapet ble «små turer er også store». For selv om mange gjerne identifiserer seg med polfarere, er det veldig få som faktisk er det. De store massene går på søndagstur.

I den forbindelse innførte Recommended de såkalte Turtipsene.
–– Vi ønsket å gi folk tips til aktiviteter som kunne passe til for eksempel søndagsturen. Enkle aktiviteter som ikke krevde masse utstyr og som kunne gjøres i nærområdet: Plant en harelort, bygg en flaskebakke, få motorlyd til sykkelen med kartong og klesklyper. Flere hundre turtips har vi samlet inn.

I over et år ga Stormberg publikum turtips gjennom helsides annonser i Dagbladet Søndag. Nå har turtøyprodusenten fått laget 40 små filmer, 10 til hver årstid, som skal brukes i kommunikasjon på nett.

Filmene er produsert av Lucidfilm og musikken er produsert av Marius Christiansen.

I spilleren ser du tips nr. 5, 15, 29 og 31.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.