Spar-nettside

Arbeid av Creuna

SPAR lanserte sine nye nett- og mobilsider i januar 2010. Creuna har vært hovedansvarlig for den totale løsningen og arbeidet med alt fra konsept, interaksjonsdesign, grafisk design til teknisk implementering.

SPAR er opptatt av å gi kunden god personlig service og at kunden skal oppleve butikkene som mer enn et sted å handle. Hos SPAR skal kundene få tilgang på matkunnskap og få utført nyttige tjenester tilpasset lokale behov. De digitale tjenestene er bygget opp med tanke på å synliggjøre dette, drive kunder til butikk og bygge opp under deres slagord – "Du kjenner oss".

SPAR ønsket å etablere et multikanalprosjekt med målsetning om å koordinere kommunikasjonen gjennom et utall av digitale kanaler og effektivt engasjere seg med kundene i deres nye digitale hverdag. Creuna har vært hovedansvarlig for den totale løsningen og arbeidet med alt fra konsept, interaksjonsdesign, grafisk design til teknisk implementering.

Resultatet er en plattform for markedsføring og kommunikasjon på både mobil og web med lokale tilpasninger og muligheter for å kommunisere direkte med de kundene som ønsker det.?

Se mer på www.spar.no og http://m.spar.no/

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.