Lanserer Oslo Nights igjen

Arbeid av ANTI

Oslo Nights har relansert sin identitet og sine nettsider. Anti har designet ny identitet, nettsider, smykker og mer for å promotere de som skal promotere.

–– Vi opplevde at vi trengte en oppgradering på siden vår som ble lagt merke til, og som gav oss en mulighet for å markere oss internasjonalt. Vi søkte noen som leverer godt håndverk med en sterk signatur. Anti tok med seg deler av den skandinaviske råskapen som særtegner deres design, og kombinerte det med glossy og trendy elementer som passer vår profil som motemagasin. Vi er veldig fornøyd med nye Oslo Nights, sier daglig leder Rut Helen Gjævert.

Nettmagasinet, som poster bilder fra spennende eventer og lukkede fester i Oslo, har blitt et kjent navn i byen. Fotografene fanger mennesker med «spennende, individualistiske antrekk på fest,» og nå introduserer de videosnutter i tillegg til bilder.

–– Vi gleder oss til å introdusere HD-film for leserne våre, sier redaktøren.

–– På film kan man gjengi stemningen på en fest på en helt annen måte. I tillegg har designet vårt blitt helt nytt, og bildene våre mye større og delikate. Nå kan du se deg selv i større format.

Oslo Nights fokuserer i tillegg til bildeserier og video nå også mer på artikler og intervjuer om mote, og mennesker som jobber med det.

Design: Fredrik Melby

oslonights.no

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.