There's an app for Anti

Arbeid av ANTI

Det norske designbyrået Anti har lagt ut hele sin portofolio via en egen applikasjon for Iphone.

Applikasjonen skal gjøre det enklere å kommunisere med kunder og samarbeidspartnere. Ifølge dem selv er Anti det første byrået i Skandinavia som har gjort noe liknende.
– Vi ser et enormt potensial innen applikasjonstjenester, og tror dette kommer til å definere mye av fremtidens kommunikasjons- og designløsninger. Det er en uskreven regel at virksomheter må ha egen nettside for å i det hele tatt kunne eksistere. Vi tror dette er i ferd med å gjøre seg gjeldende også for applikasjoner, sier Kjetil Wold, kreativ leder og partner i Anti.

Lommetjenester.
Applikasjonen gir designbyråets kunder og samarbeidspartnere mulighet til å skaffe seg oversikt over selskapets tjenestetilbud. Man kan også holde seg oppdatert på referanseprosjekter ved å inkludere Twitter direkte inn i applikasjonen. Antis kreative leder er svært fornøyd med å komme i lomma på designinteresserte både i Norge og utlandet.
– Anti-appen gir oss anledning til å jobbe med kunder som ønsker å ligge i forkant når det kommer til ny teknologi og design. Det er utrolig gøy å vite at vår prisbelønnede portofolio fra nå kan være i lomma på alle de som ønsker å følge med på Anti, avslutter han.

Appen er laget i samarbeid med utvikleren Hervé Péroteau.

Applikasjonen kan du laste ned her via Apple App store.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.