Bygg pizza med iPhone

Arbeid av Creuna

En ny iPhone-applikasjon for Dollys Pizzabygger lanseres i dag. Bestillingssystemet Dollys Pizzabygger er utviklet og designet av Creuna.

Ifølge Creuna gir Dollys Pizzabyggeren iPhone kundene samme funksjonalitet og mulighet for å bestille Pizza som Dollys Pizzabygger på Dolly.no. App-en representerer den første komplette e-handelsløsningen for bestilling av pizza på iPhone i Norge. Løsningen skal samtidig være effektiv og fokusert på muligheten for brukeren til å sette sammen sin egen favorittpizza, basert på Dolly Dimple’s utvalg av ingredienser.
– Dette har vært et spennende og utfordrende prosjekt for oss alle, sier Ove Forseth, rådgiver i Creuna.

– Dolly Dimple’s er et selskap som setter tilgjengelighet og fleksibilitet høyt og ønsker å være i forkant i forhold å utnytte nye digitale muligheter.

Ny meny, nye oppdagelser. Tidligere i juni lanserte Dolly Dimple’s ny meny. Underveis med menyarbeidet gjorde menygruppen oppdagelsen at meny er ikke nok. Kjedens kunder ønsker valgfrihet, fleksibilitet, opplevelse, delaktighet og gode historier.
– Som ellers i Pizzabyggeren har man også mulighet til å bestille pizza fra menyen, tilbehør og drikke. Man velger om pizzaen skal hentes eller leveres, og når den eventuelt skal hentes eller leveres. Alle funksjoner som kundene våre er vant til fra Pizzabyggeren på dolly.no er der, og så vidt meg bekjent finnes det ikke noen andre restaurantkjeder som kan by på tilsvarende system, sier IT-konsulent og sjef for sosiale medier i kjeden, Thomas Skavhellen.

Du kan laste ned applikasjonen på App Store.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.