Jakter på Norges beste hender

Arbeid av Sheriff Film Company

Sheriff med rekrutteringsfilm for Norges Bilbransjeforbund.

Produksjonsselskapet Sheriff står bak en ny rekrutteringsfilm for Norges Bilbransjeforbund (NBF), landets tredje største bransje. Oppgaven var å få flere til å utdanne seg som bilmekanikere. Løsningen ble å skape stolthet blant de som har de flinkeste hendene i Norge.
– Bilmekanikere har noen av de beste hendene i Norge, men yrket sliter med lav status. Derfor velger de største talentene altfor ofte yrkesretninger hvor de havner bak en pult og ikke får utløp for talentene sine. Vi mener gode hender er en gudegave som fortjener langt høyere status enn i dag. Det håper vi den nye rekrutteringsfilmen vil bidra til, sier Eivind Sæther, produsent og daglig leder i Sheriff TV.

Kino og web som hovedkanaler. Rekrutteringsfilmen vil bli sendt på kinoer landet over. I tillegg har Sheriff produsert informasjonsfilmer om de ulike yrkesvalgene som skal frontes på www.bilfag.no.
– Hovedfilmen skal inspirere målgruppen til å gå inn på www.bilfag.no for mer informasjon om bilbransjen og hvilke utdanningsretninger som finnes. Deretter presenterer vi valgretningene i enkle informasjonsfilmer som gir en god oversikt over alle mulighetene bilfaget har å by på, sier Sæther.

Et langsiktig arbeid. Rekrutteringsfilmen er et viktig ledd i det arbeidet NBF har lagt ned for å rekruttere til bransjen de siste årene.
– Vi har stor tro på at filmen vil tenne en gnist av nysgjerrighet hos de som ikke har tenkt på at bilfag kan være en interessant karrierevei. Sheriff har klart å samle tankene våre i et sterkt visuelt budskap som bilbransjen er stolte av, sier Håvard Mathisen, Opplæringsleder i NBF.

Vil vise mulighetene i bilfaget. Sheriffs inhouse AD og regissør, Tor Einstabland, står for konsept og regi.
– Det var interessant å oppleve hvor kunnskapsrike og dyktige mange bilmekanikere er. Mange har nok hørt sine mødre si «han er så flink med hendene» som en unnskyldning for sønnens dårlige mattekarakterer. Nå vil vi gjøre de flinkeste hendene der ute, stolte av det, samtidig som vi viser hvilke unike muligheter man har for å utfolde dette talentet i bilfaget, sier Einstabland.

Team:
Produsent: Eivind Sæther
Regissør: Tor Einstabland
AD: Tor Einstabland
Informasjonsfilmer: Stig Olsen
Kundeansvarlig NBF: Håvard Mathisen og Camilla Skotvedt

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.