Drittbrett fra de mørke skoger

Arbeid av ANTI

En gammel drøm har gått i oppfyllelse nå som to av Antis designere får lov til å bryne seg på skateboards og andre rullebretteffekter

Designbyrået Anti og Shit skateboards har samarbeidet om å utvikle en serie skateboards og produkter i begrenset opplag: Longboards, cruiseboards, t-skjorter, handlevesker, klistremerker og plakater.

Serien heter Norwegian Woods, og er naturlig nok inspirert av den norske høstens mørke skoger. 

–– Skateboardkultur var det som først gjorde oss interessert i design, det er en våt drøm som går i oppfyllelse når vi nå kommer ut med eget design, sier designer Fredrik Melby og kreativ leder Kjetil Wold, som begge har røtter i skateboardmiljøet.

Skatekjendis. Skateboardene produseres av bambus og skal holde en meget høy miljøprofil. Med seg på laget har de også Mikael «Kula» Jensen, som er modell for kampanjen. Han innehar norgesrekorden i nedoverkjøring på longboard, 102 kilometer i timen.

Det blir lanseringsfest for kolleksjonen førstkommende fredag i Antis lokaler ved Tullinløkka, en kombinasjon av motevisning og skateboardshow som designbyrået selv i forkant av evenementet ikke nøler med å stemple som legendarisk.

Foto: Pål Laukli, Tinagent
Design: Fredrik Melby og Martin Yang Stousland

Kommentarer

Christin Malén Andreassen

Art Director i Apple

7 år, 8 måneder siden

jeg gleder meg til fest!

7 år, 8 måneder siden

Satan. Jeg elsker anti.