Burned in Hell

Arbeid av ANTI

Anti har designet kaffetypen Black Coffee for kaffeprodusenten Solberg Hansen.«Kaffe skal være sort som helvete, sterk som døden og søt som kjærlighet» sier ordtaket. Høykvalitets kaffeprodusent Solberg & Hansen gjør alvor av nettopp dette når de lanserer sin nye Black Coffee. For første gang kan man nemlig få kaffe som bokstavelig talt er brent i Hell.

Anledningen for lanseringen av kaffen var Fashion Week In Hell i Nord-Trøndelag, i forrige uke. Samarbeidspartner og kunde Solberg & Hansen lanserte i den anledning den beksvarte og eksklusive kaffen Black Coffee. I samme ånd som Anti Sweden Jeans er det fokus på et ujålete og eksotisk produkt med høy kvalitet. De samme kvalitetene som beskriver norsk black metal, ifølge Antis Kjetil Wold.

Rotnorsk.
– Vi har utviklet Black Coffee for å gi folk en rotnorsk og rocka kaffeopplevelse. Dette er den svarte, opprinnelige kaffen som nordmenn trykket til sitt bryst lenge før kaffe latte og cortado ble in-ord for de kaffetørste. Black Coffe skiller seg ut med ekstremt høy kvalitet, en tydelig smaksretning og en folkelighet. Den skal være litt mørk i brenningen, men ikke mer enn at kaffen fortsatt beholder sitt særpreg, sier produktsjef i Solberg & Hansen, Morten Wennersgaard.

Har aldri vært sortere. – Black Coffe er saftig, har sødme, tydelig bærpreg og masse frukt. I kombinasjon med brenningsgraden «roasted in Hell» bør det gi deg et kaffekick og en annen smaksopplevelse enn det man ellers forventer av en vanlig sort kaffe, sier Wennersgaard.

Om kaffeproduksjonen: Sitio Contendas er en middels stor farm beliggende i Divinolândia i delstaten Sao Paulo sør i Brasil. Black Coffee kan kjøpes i utvalgte kaffebarer eller bestilles fra Anti Swedens nettbutikk.

Design Fredrik Melby hos Anti, Illustrasjon Luca Zanni

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.