Kårer Norges vakreste sted

Arbeid av

2. mai startet kampanjen der Bergene Melk kårer Norges vakreste sted sammen med det norske folk.

Man deltar ved å laste opp et bilde fra et vakkert sted og fortelle en historie om bildet eller stedet. Personen som har lastet opp bildet med flest stemmer vinner 100.000 kroner. Hver uke i kampanjeperioden trekkes også vinnere blant stemmegiverne. Disse kan vinne sjokoladepremier.

Lokalpatriotisme. – Vi ønsker å treffe en nerve, nemlig lokalpatriotismen, for å skape engasjement og opplevelse av relevans for forbrukeren. Vi tror nemlig det er mange som tenker at «Mitt hjemsted er det vakreste i Norge», sier markedssjef i Nidar Yvonne Aasbø.

Tre uker ut i konkurransen har 1450 bilder blitt lastet opp, og det er blitt stemt mer enn 55.000 ganger. Konkurransen viser seg å engasjere stort, både deltakere, som har opprettet egne FB-sider for å få folk til å stemme på bildet sitt, samt lokalpresse over hele landet. Eksempelvis denne, fra Vesterålen Online.

Det er blitt delt ut 35.000 småpakninger med Bergene Melk i Oslo, Bergen Trondheim, Stavanger, Haugesund, Kristiansand og Tromsø. I begynnelsen av august vil samplingen foregå på kjøpesentre i hele Norge, der man dessuten vil kunne stemme på finalebildene som er utstilt.

www.norgesvakrestested.no

Norges Vakreste Sted kåres 31. august 2011.

Byrå: JCP Ignite
AD: Jarle Hetland Bjørlin
Tekst: Camilla Watz Johannessen
Konsulent: Kim Reksten Grønneberg
Web: Oh Yeah Studio
PR: Trigger Oslo
Ansvarlig hos Nidar: Yvonne Aasbø
Foto: Det Norske folk

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.