Abelia 10 år

Arbeid av Tank Design Oslo

Abelia har fått ny visuell profil og nettsider som formidle deres posisjon som kilde og talerør for det kunnskapsbaserte Norge.

Abelia er NHOs forening for kunnskaps- og teknologibedrifter.
– Det var på høy tid å gjennomføre en modernisering både når det gjelder visuelt uttrykk og vår tilstedeværelse på internett, sier Paul Chaffey, administrerende direktør i Abelia.

Abelias websider var ikke blitt mer enn seks år gamle, men likevel var de helt utdaterte i forhold til hva man forventer av et moderne nettsted, ifølge Chaffey.
– Derfor benyttet vi anledningen til å foreta en samlet pakke med endringer i forbindelse med vårt 10-års-jubileum. Vi er svært fornøyde med resultatet, og har tro på at de nye websidene vil oppfattes som et foretrukket sted å innhente informasjon om viktige områder som kunnskapsnæringen, ledelse, arbeidsrett, HMS og næringspolitikk.

Designbyrået Tank står bak oppgraderingen av profil og nettsted. De mener det har vært lærerikt og spennende å utvikle en sterk identitet i skjæringpunktet mellom det menneskelige og det teknologiske.
– Det har vært utrolig gøy å jobbe med en så modig og kunnskapsrik kunde, sier partner og leder av prosjektet Helge Persen i Tank.

Se mer på www.abelia.no

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.