100-åring på Facebook

Arbeid av

Georg Stokke, et ikon innen norsk møbelindustri og grunnlegger av Stokke, fyller 100 år den 25. august. Benytt anledningen til å gratulere ham på Facebook.

En mann som har betydd uendelig mye for norsk møbelindustri fyller 100 år torsdag 25. august. Selskapet som bærer navnet hans er et av Norges desidert mest kjente internasjonale merkevarer. Stokkes produkter, som Tripp Trapp-stolen, Xplory-barnevognen og en rekke ulike møbler, har gjennom nesten 80 år vært en naturlig del av norske og mange utenlandske hjem. Nå har Georg Stokke fått en Facebook-side i anledning 100-års-dagen, hvor alle som vil kan gratulere ham med dagen på veggen hans.

– Vi føler helt klart det er i Stokkes ånd å lage en Facebook-side for en sprek 100-åring, sier Erik Heisholt, kreativ leder i Frank.

– Vi vet fra tidligere at våre produkter har betydd svært mye for både norske og utenlandske barn og familier, enten det er til bruk hjemme eller på kontoret, engasjementet på våre sosiale kanaler er stort, og vi håper mange vil gå inn på Georg Stokkes Facebook-side og gratulere ham med dagen, sier Janne Strømmen, Global Marketing Manager i Stokke.

www.facebook.com/georgstokke

Arbeidsgruppe hos Frank:
Webproducer: Benjamin Aker
Rådgiver: Oscar Michaelsen, Nils Jørgen Kittilsen
Kreatører: Benjamin Aker, Nick Bilmes
Kreativ leder: Erik Heisholt

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.