Du og The Hoff

Arbeid av Knowit Experience

Nå kan du lage film med deg selv og David Hasselhoff i hovedrollene.

I juni ble det oppstyr på Oslo City da NeoLab spilte inn reklamefilm med David Hasselhoff, gjort for nettopp Oslo City.

– Oslo City liker å gå nye veier og den interaktive kampanjen gjør at du kan legge inn bildet ditt og så er du med i filmen selv. Som alltid vil Oslo City synes godt i bybildet under kampanjeperioden og du vil fort skjønne hva du må gjøre, nemlig gå inn på nettsiden: wantedinoslo.no, sier senterleder for Oslo City, Trond Herberg.

Glimt i øyet. – Oslo City er et fremtidsrettet og spenstig kjøpesenter. Med glimt i øyet liker de å engasjere, samt til tider, provosere i sin markedsføring. Dette ga grunnlaget for valg av skuespiller til «Wanted in Oslo»-kampanjen, forklarer art director i reklamebyrået NeoLab, Tom Lekven Nilsen.

– Vi ønsket å gjøre noe nytt og spennede. Det har gått mye tid med på å teste ut tidligere uprøvde teknikker. Det å kombinere 2D trackshots, 3D trackshots, kartposisjonering, streetview i en og samme film, er noe vi ikke har sett tidligere. Dette har stilt store krav til utviklere og programmerere i hele prosessen. Vi har jobbet tett sammen med film- og animasjonsselskapet Bug under filminnspilling og i etterarbeidet. Dette var viktig for å få tilrettelagt filmen best mulig før vi startet programmeringen. Vi er veldig fornøyd med resultatet og har stor tro på at kampanjen vil engasjere brukerne.

Prøv selv på nettsiden wantedinoslo.no

De som star bak kampanjen:
Reklamebyrået NeoLab:
Ide, manus: Tom Lekven Nilsen,
Programmering, film/web design, utvikling: Morten Jong Strid,
Programmering, koding mot Facebook, web: Christian Cook,

Bug: Filmproduksjon

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.